Преди няколко седмици литовският външен министър Габриелиус Ландсбергис също алармира

...
Преди няколко седмици литовският външен министър Габриелиус Ландсбергис също алармира
Коментари Харесай

Германски депутат: НАТО има 5-8 години да се подготви за война с ...

Преди няколко седмици литовският външен министър Габриелиус Ландсбергис също сигнализира за заплахата. По думите му Руската федерация приготвя капацитет за противопоставяне на Алианса.

 

" Имаме единствено 5-8 години да се подготвим, някои споделят най-малко три години. Русия към този момент е задействала военната си стопанска система и е почнала словесни офанзиви против целостта на някои страни, като Латвия. Москва употребява миграцията като оръжие. Ние би трябвало да разберем, че Русия ще стартира да прави още повече провокации и ще се опита да раздели нашето общество, ще се опита да провокира комплициране, да вземем за пример посредством увеличение на миграцията “, счита Кизеветер.

 

Според немския народен представител при скептичен сюжет войната в Украйна може да докара до това още украинци да заминат за Европа тази зима. Това ще предизвика някои хора да гласоподават за популистки партии преди изборите за Европейски парламент.

 

" Виждам провокациите, които ще бъдат основани от всеобщата миграция, ужасните събития в Украйна и нашите доста пацифистки настроения, които ще порастват и ще попречат на вложенията във военни действия. Трябва да се надигнем против това “, безапелационен бе той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР