Преди няколко седмици Живко Миланов се сбогува емоционално с публиката

...
Преди няколко седмици Живко Миланов се сбогува емоционално с публиката
Коментари Харесай

Живко Миланов: Много съм щастлив, че съм в щаба на Георги Тодоров

Преди няколко седмици Живко Миланов се сбогува прочувствено с публиката на Левски и кариерата си като професионален футболист. Много бързо някогашният капитан на „ сините “ се завърна в съблекалнята на отбора и то с нова функционалност - помощник-треньор.

„ Казах, че желая да се развъртвам в тази специалност. Дълги години бях във футбола като състезател и желаех да остана. Благодаря на треньорското управление, че ме приема в тази моя нова функционалност. Благодарен съм на Наско Сираков и Гошо Тодоров, че ми дадоха късмет да се развъртвам и изучавам около тях. Когато си футболист, имаш едно виждане към играта, само че би трябвало да си квалифициран. В този миг получавам огромен опит и стаж “, означи първи Живко Миланов.

„ Нормално е да работя повече със бранителите, тъй като и моята позиция във футбола беше такава. Ще бъде много мъчно. Видяхте, че в първия мач бяха четири индивида, които на процедура са нови. Те даже не се познаваха. Знаем, че ще е мъчно, само че ние поради това сме тук. Има капацитет в тях, щом сме решили и са тук, значи виждаме нещо в тях, само че както знаете, един тим не се гради за 6 месеца. Понякога е нужно малко повече време. Надявам се ситуацията в клуба да се промени, да се възстановява и да има една добра база, на която да се стъпи “, продължи някогашният национал на България.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР