Преди няколко седмици изплува информация, че от Apple не случайно

...
Преди няколко седмици изплува информация, че от Apple не случайно
Коментари Харесай

Apple ще поправи проблема с бавните телефони

Преди няколко седмици изплува информация, че от Apple не инцидентно забавят работата на по-старите iPhone модели, подтиквайки потребителите си по-често да сменят телефона си с нов.

Компанията публично разгласи, че повода за забавянето на старите смарт телефони е батерията, която се износва след към година работа и не съумява да зарежда телефона по същия метод.

Тази седмица СЕО-то на софтуерния колос Тим Кук разгласи, че iOS скоро ще получи ъпдейт, който ще даде на притежателите на iPhone достъп до спомагателни елементи за здравето на батерията в телефона им. Потребителите ще могат да контролират потреблението на сила и ще имат повече надзор върху държанието на смарт телефона.

Въпреки това казусът със непринудено изключващите се устройства най-вероятно ще остане, само че ще е въпрос на избор за всеки консуматор да уточни дали избира по-бавна скорост или ненадейно изключване на телефона при привидното съществуване на заряд.

Някои експерти в промишлеността настояват, че това не съставлява действително решение на казуса, а е по-скоро ход на Apple, с който се цели да се избегнат правосъдните процеси против компанията. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР