Преди няколко седмици доставките на осмата генерация на може би

...
Преди няколко седмици доставките на осмата генерация на може би
Коментари Харесай

Възобновиха спрените доставки на Golf 8

Преди няколко седмици доставките на осмата генерация на може би най-емблематичния автомобил на Volkswagen - Golf, бяха прекратени заради софтуерен проблем, водещ до пробиви в работата на системата за автоматизирано свързване с оперативните служби при положение на злополука eCall. Грешката в програмния код бе открита предишния месец по време на рутинни инспекции за качеството. VW даде обещание, че софтуерният проблем ще бъде отхвърлен доникъде на юни, като функционалността eCall към този момент е в редовност. Това съобщи Motor 1.

Въпреки че казусът с " голфовете ", които са създадени, само че към момента не са доставени, ще бъде отхвърлен скоро, VW ще би трябвало да оправи и софтуерната неточност при колите, който към този момент са при клиентите. Компанията пресмята, че единствено в Германия има 15 000 Golf 8, които се нуждаят от " ремонт ". Всички те, както и останалите доставени бройки в Европа, ще бъдат включени в непринудено евакуиране. За тази цел от VW към този момент са уведомили Федералната работа за авто превоз (KBA).

Аналогичен проблем спря доставките и на Skoda Octavia, Seat Leon и Audi A3. Именно поради това, всички тези коли от VAG ще получат сходна софтуерна актуализация.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР