Преди няколко месеца той беше осъден на 15 г. затвор

...
Преди няколко месеца той беше осъден на 15 г. затвор
Коментари Харесай

Още издирват осъдения за 21 млн. лв. бивш банков касиер

Преди няколко месеца той беше наказан на 15 година затвор за длъжностно заграбване на 21 млн. лева Когато Софийският градски съд постанови присъдата, той беше с мярка "подписка ". Прокуратурата изиска Митевски да бъде арестуван, само че когато САС постанови непрекъснат арест, се оказа, че той към този момент не може да бъде открит на адреса си. От 19 юли ексбанкерът е разгласен за общодържавно търсене.

Вчера магистратите от САС насочиха питане към Националната следствена работа, с което да ревизират дали някогашният касиер не се намира в някой арест в страната, заяви "Труд ". Изпратиха писмо и до Шесто районно ръководство в София, откъдето би трябвало да отговорят за какво не е бил арестуван, когато се явил непринудено в полицията, с цел да влезе в пандиза след присъдата на първа инстанция.

През юли юристът на Митевски - Георги Варамезов, съобщи, че клиентът му не избягал. Отишъл да се съобщи в районното, само че там още не били получили разпореждането на съда, че би трябвало да бъде отведен в пандиза, по тази причина и си тръгнал. Очевидно обаче по-късно е решил да се покрие.

Петко Митевски има възбрана да напуща страната и към този момент се търси единствено в България.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР