Преди няколко месеца стана ясно, че Дженифър Лорънс се е

...
Преди няколко месеца стана ясно, че Дженифър Лорънс се е
Коментари Харесай

Дженифър Лорънс, Кук Марони и омъжена жена ли е вече актрисата

Преди няколко месеца стана ясно, че Дженифър Лорънс се е сгодила за приятеля си Кук Марони. Преди ден двойката пък беше видяна да излиза от едно от бюрата за подписване на брак в Ню Йорк, дружно с двама охранители, фотограф и общ другар на влюбените гълъбчета.

Според някои клюки двамата са решили да се врекат във безконечна честност един на различен, изключително поради фотосите, които се появиха в обществените мрежи, където ги виждаме облечени много публично.

Източник споделя пред Page Six, че съпътстващият ги фотограф в действителност е Марк Селиджър, прочут с това, че снима доста от известни персони за Vanity Fair. Пред обектива му за заставали доста звезди, в това число Мик Джагър и Майли Сайръс.

Миналият месец Селиджър показа фотография на Лорънс в Instagram профила си с текст: " Работата с въодушевяващ гений като Дженифър в никакъв случай не е скучна ". Предвид околните им връзки и мястото, на което е видян фотографът, напълно разумно е да предположим, че може би точно той е бил сватбеният фотограф на двойката.

Лорънс и Марони потвърдиха годежа си през февруари, като тогава стана ясно, че възнамеряват да провеждат екстравагантно сватбено празненство напълно скоро. Двамата започнаха връзката си през юни 2018 година /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР