Преди няколко месеца певицата преживя сложна операция в Германия заради

...
Преди няколко месеца певицата преживя сложна операция в Германия заради
Коментари Харесай

Сашка Васева: Искам Дядо Коледа да ми върне зрението

Преди няколко месеца певицата претърпя комплицирана интервенция в Германия поради израстък в мозъка

" Искам Дядо Коледа да ми върне зрението през новата година. 2022-ра беше най-тежкото време в живота ми. През по-голямата част от годината не бях в схващане. Това беше урок, който ме научи да държа повече на фамилията и мъжа ми, тъй като те бяха компактно до мен. За 22 години брак не се бях научила да правя оценка брачна половинка си, а точно той ми избави живота. "

Това показа прочувствено Сашка Васева, която се завърна от Германия след профилактични прегледи, разкри.

Преди няколко месеца дупнишката Мадона претърпя комплицирана интервенция поради израстък в мозъка. Образуванието бе засегнало зрителния нерв на изпълнителката и тя загуби способността си да вижда. Докторите, при които се лекуваше, извадиха тумора и дадоха вяра на Сашка да прогледне.

" На последния обзор германците ми разгледаха всички органи. Показателите ми са положителни. Единствените отклонения са камъни в жлъчката и покачване на жлезата за вътрешна секреция. Зрението ми към момента не се възвръща, само че докторите ме предизвестиха, че следоперативният интервал е дълъг. В момента виждам единствено силуети ", описа фолклегендата и добави:

" Прекарах един месец в Германия, с цел да съчетая прегледите с посещаване на 15-годишната ми щерка, която учи там. За празниците всички се върнахме в България. В средата на януари ще заминем още веднъж за немската клиника поради обзор, който ми назначиха на 2 февруари ", добави певицата.

Талантливата изпълнителка описа, че до момента в който е лежала в болничното заведение за интервенция на тумора, не е губила вяра, а даже е радвала пациентите със сръбски песни. " В немската клиника имаше доста пациенти от Хърватия, с които си говорехме на сръбски. Някои от тях знаеха, че съм певица, а когато всички схванаха, ме караха да им пея сръбски песни ", описа Васева, която е пракарала Коледа вкъщи и е направила содена питка.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР