Преди няколко месеца от Mitsubishi приковаха вниманието към себе си

...
Преди няколко месеца от Mitsubishi приковаха вниманието към себе си
Коментари Харесай

Mitsubishi Evo може да се завърне, но под каква форма?

Преди няколко месеца от Mitsubishi приковаха вниманието към себе си с новината, че възраждат Ralliart означението за моделите си. Още тогава се появиха клюки за вероятно завръщане на Evolution моделите и част от почитателите даже се надяваха да видят ново потомство на паметния Lancer Evo. За страдание това надали ще се случи скоро тъкмо с този модел, само че пък е изцяло допустимо да забележим различен Evo модел в лицето на Outlander.
 Mitsubishi Evo може да се завърне, само че под каква форма?

Според информация на Best Car Web от Япония, марката има проекти да възроди Evolution моделите, започвайки със специфична версия на Outladner plug-in хибрид. По проект модела е трябвало да бъде показан на ревюто в Токио през октомври, само че анулацията му е трансформирала проектите.

 Mitsubishi Evo може да се завърне, само че под каква форма?

Последните клюки за появяването на Outlander Evolution дават обещание показване през юни месец 2022 година, а все още няма особени индикации за това какво ще донесе новото обозначение. Според някои, измененията няма да са единствено образни, а ще обиден и мотора, който би трябвало да генерира повече мощ.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР