Преди няколко месеца обърнахме внимание на редица от най-интересните игри

...
Преди няколко месеца обърнахме внимание на редица от най-интересните игри
Коментари Харесай

11 от най-интересните мобилни игри, които са в soft launch

Преди няколко месеца обърнахме внимание на редица от най-интересните игри в soft launch (припомнете си какво значи израза), само че ето, че още веднъж се натрупаха любопитни заглавия. Ако нямате самообладание да опитате най-новото и вълнуващото измежду мобилния гейминг, вижте какво сме ви приготвили...

Armed Heist

Прочетете още: Мобилно приложение оказва помощ на животни в неволя

Ако си падате по гангстерската и престъпна тема, то Armed Heist е тъкмо за вас, защото ви слага в ролята на нарушител от най-висока класа. Обири, пране на пари, мокри поръчки и куп провокации ви чакат в тази игра.



Crazy Defense Heroes

Това е една от модерните игри, където са събрани на едно място няколко разнообразни жанра. В основата си става въпрос за tower defence, само че е с детайли на RPG, а и има карти за колекциониране и ъпгрейдване. Геймплея е строене на кула, отбраняване на територия, събиране на карти, развиване на герои. На лице са над 500 равнища, както и дневни и седмични провокации.



Durango

Durango е MMORPG (жанр, който все по-често намира своите почитатели измежду мобилните платформи), което се развива в първичен (алтернативен) свят, където хората и динозаврите съществуват дружно и несъмнено, не в естетика. Играта е тежичка и бързо ще ви стопи батерията, само че е забавна – пренасяте технологии и материали от сегашното, употребявате ги в примитивния свят, колонизирате, оцелявате и така нататък



Fortress of Champions

Fortress of Champions е екшън тактика, в която градите стратегически селекциониран дек от карти, с цел да построите непробиваема и непревземаема цитадела. Можете да цялостните стаите и коридорите с разнообразни клопки и трудности, както и да се пробвате да превземете замъците на други играчи.



Friday the 13th - Killer Puzzle

Да, това е напълно публична игра по едноименната паметна хорър сага. Е, може би не сте очаквали, че ще влезете под кожата на Джейсън Ворхийз, с цел да изпълнявате изометрични пъзели, само че в действителност, играта е много занимателна. А и носи духа и атмосферата на филмите, което единствено по себе си е причина за почитателите да тестват играта.



Guardians: A Torchlight Game

Нещо в името да ви е познато? Действието на тази игра се развива в същата галактика, в която и Torchlight поредицата за районен съд. Общо взето добре познатата ни формула на екшън ролевите игри е пренесена на мобилните платформи, единствено че разработчика не е Runic Games, а Freejoy Studios (които са познати главно с match-3 игри).



Mad Rocket: Fog of War

Mad Rocket: Fog of War е мощно инспирирана от класики, като Minesweeper и Battleship, тъй че имате концепция какво ще съставлява геймплея. В допълнение, ще можете напълно да персонализирате базата си, да избирате разнообразни принадлежности за съсипия и да изпращате същите към базите на други играчи.



My Tamagotchi Forever

Ако в миналото сте желали цифров домакински любим от вида Тамагочи, тази игра е нещото, което ще задоволи желанията ви. Разбира се, концепцията е развита, с цел да пасне на мобилните платформи, а и има опция за AR режим.



Rocksmith

Добре познатата ни музикална поредност стъпва на таблети (iPad, в случай че би трябвало да сме напълно точни). Ако имате увлечение към рока и китарите, Ubisoft са подготвени да почешат мерака ви. Към момента безвъзмездни са четири песни, само че когато играта публично се появи ще могат да се купуват цялостен куп други.



Sky

Доста време почакахме за нещо ново от thatgamecompany (добре познати ни с Flow, Flower и Journey) и това нещо наподобява е Sky. Играта е отборна и ще ви трябват другари, с цел да разпространявате светлината измежду мрачните и злокобни кътчета на света. По пътя ще би трябвало да решавате и разнообразни по тип и компликация пъзели.

Sky би трябвало да се появи в международен мащаб по някое време през март.



Space Pioneer

Още една игра миксираща няколко жанра. Влизате в ролята на ловджия на глави, който разкрива необятния космос, изпълявайки задачи. Играта е екшън, само че с ролеви детайли и мощно застъпен детайл на проучване на нови и непознати планети.

Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР