Преди няколко месеца излязоха първите кадри от Убийството на Джани

...
Преди няколко месеца излязоха първите кадри от Убийството на Джани
Коментари Харесай

Първи трейлър на Пенелопе Крус като Донатела

Преди няколко месеца излязоха първите фрагменти от " Убийството на Джани Версаче: Американска престъпна история ", от които ни стана ясно, че Пенелопе Крус ще изиграе сестрата на починалия дизайнер Донатела.

Наскоро се появи и първият тийзър на минисериала, а самата Пенелопе разкри някои детайлности за ролята си там.



" Работих доста с инструктор по разговорите, с цел да стигна до метода, по който приказва Донатела. Той е доста характерен - италиански с интернационално звучене, доста рокендрол. Не желая да я подражавам или трансформирам в подигравка " споделя испанската актриса.

Тя се среща с дизайнерката за малко, с цел да разиска ролята. " Имах потребността от този диалог. Надявам се, че когато види шоуто, ще остане щастлива. Сигурна съм, че някои от сцените ще са сложни за гледане, тъй като става дума за загубата на брат й, който доста почитам. Работих с цялата си обич. "

 Снимка 319529

Пенелопе Крус получи ролята на Донатела във втория сезон на сериала " Американска престъпна история ", откакто основателят на кино лентата Райън Мърфи се отхвърли да употребява Лейди Гага за нея. В ролята на Джани е Едгар Рамирес, а дългогодишният му сътрудник Антонио Дамико се извършва от Рики Мартин.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР