Преди няколко месеца Галена погреба баща си. С наближаването на

...
Преди няколко месеца Галена погреба баща си. С наближаването на
Коментари Харесай

Галена Проговори През Сълзи За Баща Си

Преди няколко месеца Галена погреба татко си. С наближаването на празниците, звездата на „ Пайнер ” за първи път показа за фамилната покруса, признавайки, че на смъртния си одър баща й за първи път й споделил, че е извънредно горделив с нея.

„ Много рядко се прибирах в Смядово в последните години, само че и майка ми и аз усещахме, че ще се случи нещо. И доста постоянно това лято се прибирах у дома поради него. Той беше станал към този момент на финала като малко дете – доста прочувствен, и се разплакваше от всяко нещо. И последният ми диалог с него беше: „ Е, помниш ли, когато беше с дезодоранта пред огледалото? ” И даже по този начин към този момент с издъхващ глас: „ Ти си реализира всичко, което искаше и аз съм доста горделив родител! ”. Толкова доста години той в никакъв случай не ми го е казвал, в никакъв случай не беше слушал моите песни. Просто той обичаше доста националната музика и искаше аз да се занимавам с това. Когато избрах поп фолка, сякаш бе малко отчаян. Дори аз самата не бях сигурна дали той се гордее с мен. И казвайки ми го това на смъртния си одър, за мен беше доста прочувствено ”, показа през сълзи Галена при последната си медийна изява.

Звездата на „ Пайнер ” към момента не може да приказва за загубата си, без да се разстройва, написа „Уикенд“. Като че ли известна разтуха й е това, че няма нещо, което не е съумяла да каже на татко си.

Сбогувала се е с него. „ Аз не съм човек, който като има да споделя нещо, не го казва… Може би, че в случай че упреква себе си, че не е бил задоволително добър родител, че аз благодаря освен на него, а и на майка ми, че съм останала човек и до ден сегашен към момента имам почит от тях и почитание към по-възрастните хора ”, сподели хитовата пайнерка.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР