Преди няколко месеца френският режисьор стана поредният мъж в кино

...
Преди няколко месеца френският режисьор стана поредният мъж в кино
Коментари Харесай

Люк Бесон с нови обвинения в сексуален тормоз

Преди няколко месеца френският режисьор стана следващият мъж в кино промишлеността, който си е разрешавал непозволени полови задатъци към дами, с които работи. И до момента в който следствието по обвиняванията към момента тече, френските медии взеха решение да се разровят малко повече към методите на работа на Люк Бесон. И откриха не доста приятни неща.

 Със Скарлет Йохансон по време на фотосите на

Със Скарлет Йохансон по време на фотосите на "Люси "

През май месец актрисата Санд ван Рой упрекна публично Бесон в обезчестяване. Това предизвика списанието Mediapart да потърси и други дами, които са потърпевши от режисьора и разгласява просторен материал по тематиката. Една от тях е част от кастиг екипа му сред 2000 година и 2005 година и твърди, че Бесон я е принуждавал да прави секс с него няколко пъти, макар че тя непрекъснато е отхвърляла задатъците му. Друга актриса споделя, че е била извикана на работна среща в хотелската му стая, където режисьорът е опитал да я изнасили, само че тя е съумяла да избяга. Последното обвиняване идва от служителка в личната му компания EuropaCorp., която споделя, че Бесон й се нахвърля няколко пъти макар твърдото й " не ", което даже го предизвикало да се държи още по-грубо.

 С актьорите от

С актьорите от "Валериан и градът на хилядите планети "

59-годишният режисьор, прочул се с " Такси " и " Петият детайл ", отхвърля да разяснява каквото и да де, до момента в който следствията против него не са завършили. Същевременно компанията му EuropaCorp. е в съществено финансово състояние след неуспеха на последния му филм " Валериан и градът на хилядите планети. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР