Преди няколко месеца администрацията на държавния глава Джо Байдън изпрати

...
Преди няколко месеца администрацията на държавния глава Джо Байдън изпрати
Коментари Харесай

Белият дом: Военните доставки за Украйна са спрени поради липса н...

Преди няколко месеца администрацията на президента Джо Байдън изпрати искане до Конгреса за в допълнение финансиране. Като задачата беше да се подкрепи освен Украйна, само че и Израел. Републиканците в Конгреса обаче стопираха настояването и настояха от демократите отстъпки, свързани със сигурността по границата и миграцията. Според представителя на Съвета по национална сигурност - Джон Кърби - е от основно значение Конгресът да се задейства, тъй като обстановката се задълбочава.

 

" Предадохме и последната пратка, за който имахме финансиране. И по тази причина е извънредно значимо Конгресът да придвижи настояването за приемане на спомагателни средства за национална сигурност, с цел да получим средства. Помощта, която предоставяхме, към този момент е спряна. Атаките на руснаците се усилват. Както стана дума и по-рано тази седмица - те употребяват севернокорейски балистични ракети, с цел да си свършат мръсната работа. Така че потребността от помощ е остра, изключително през зимните месеци ", уточни Кърби.

 

Русия търси тактически прогрес преди изборите в страната, това сподели президентът Зеленски при визитата си в Рига. Той изиска повече гаранции за приемането на Киев в НАТО.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР