„Преди няколко години никой не можеше да повярва, че патриотични,

...
„Преди няколко години никой не можеше да повярва, че патриотични,
Коментари Харесай

Обединени патриоти: Доказахме, че сме отговорни политици

„ Преди няколко години никой не можеше да повярва, че патриотични, националистически партии ще бъдат във властта. Това беше парадокс за политолозите. А единствено преди броени месеци четяхме прогнози и разбори, в които се обрисуваше една апокалиптична картина, че в случай че Обединените патриоти са във властта, то ние ще развалим своя имидж пред света. Видя се ясно, че това не е по този начин. Само три месеца, и то не цялостни три месеца, бяха задоволителни, с цел да се види, че групата на Обединените патриоти, състояща се от три партии – АТАКА, НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация са правилни, лоялни и виновни политически сътрудници “. Това съобщи от трибуната на Народното събрание през днешния ден ръководителят на Парламентарната група на Обединени патриоти Волен Сидеров при откриването на новия парламентарен сезон.

„ За първи път от 30 години преход патриотични и националистически партии сме в изпълнителната власт. И доказахме, че сме виновни политици “, сподели още ръководителят на ПГ на Обединени патриоти.

През тези три месеца групата на Обединените патриоти бяхме тези, които настоявахме да се приключи преградното оборудване, което стопира незаконните емигранти, нарушителите на реда и законността. Като външна граница на Европейски Съюз показахме че можем да създадем една ограда, която да е същинска бариера за потока незаконни емигранти и по този метод успокоихме българското общество, което беше доста разтревожено от това, че тук идват хора с неразбираеми планове, неидентифицирани и доста постоянно причинители на закононарушения “, уточни Волен Сидеров.

По думите му Обединени патриоти са изпълнили и обещанието, обещано пред гласоподавателите им по време на предизборната акция - размерът на минималните пенсии. „ Да, имаше нападки, че те не са в този размер, който ние искахме. Но и българския гласоподавател гласоподава по този начин, че ние съразмерно имахме опция и вдигнахме тези пенсии дотолкоз, доколкото можеше сега “.

По думите му при българското европейско председателство ще стане ясно и на цяла Европа, че патриотите в България не са безотговорни хора, търсещи спорове, а са хора, които могат да работят за положителното на страната си и могат да оказват напън България да взема и по-суверенни решения.
„ Бяха направени редица ходове в региона на стопанската система, отпаднаха административни тежести за компаниите, което облекчи и дребния, и междинния, и по-големия бизнес. Убеден съм, че Банката за развиване в действителност би трябвало да подкрепя българския бизнес във всичките му форми и аз персонално ще лобирам за това “, уточни Волен Сидеров.

По думите му протичащото се във военно-промишления комплекс също е позитивен ход. „ Предприятия се оздравяват, хора, които са застрашени и бяха застрашени от безработица, са с обезпечена работа. Тези предприятия с държавна помощ получават все по-големи поръчки. България към този момент има експорт, от който има даже финансов остатък “, сподели ръководителят на ПГ на Обединени патриоти.

Друг главен приоритет на патриотите са законодателни промени в региона на вероизповеданията и промяна в областта на общественото подкрепяне – заслужено систематизиране на обществените надбавки. По думите на ръководителя на ПГ на Обединени патриоти обществената система е бранш със съществени проблеми, трупани с годините, които в този момент могат да намерят решение. „ И ние сме гарантите, че това може да стане “, сподели Волен Сидеров.

По време на нашето малко ръководство регионалният шеф на София област, излъчен от Обединени патриоти, направи нещо, което 27 години не беше правено – върна парцели на Българската православна черква в Елешница “, даде образец Волен Сидеров.

„ Ето в това виждам ролята, функционалността на Обединени патриоти – да демонстрираме, че може да се правят неща, потребни за хората. Че това, което десетилетия наред се е отлагало, може да се направи. Убеден съм, че и отсега нататък ще вървим в тази посока - да вършим положителни неща за България. Пожелавам ви здраве и избавление! Бог да пази България! “, заключи ръководителят на ПГ на Обединени патриоти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР