Прeди няколко години актрисата Джулия Робъртс закри временно профила си

...
Прeди няколко години актрисата Джулия Робъртс закри временно профила си
Коментари Харесай

Великолепното послание на Джулия Робъртс към жените

Прeди няколко години актрисата Джулия Робъртс закри краткотрайно профила си в Instagram и написа няколко думи, които отекнаха като апел и сензационно обръщение към дамите, пишат от "Обекти ". Тя се обърна към всички дами и ги помоли да спрат да обръщат внимание на външния си тип, загрозявайки се, пренебрегвайки най-важното – вътрешния мир и хубост.

Ето и думите на хубавицата, които макар че са на повече от три години, си костват да бъдат прочетени и през днешния ден.

„ Съвършенството е актуалната болест на доста народи. Покриваме лицата си с тонове грим. Редовно се помпаме с ботокс и се изтезаваме с апетит, с цел да реализираме “идеалните размери “.

Опитваме се да изправим нещо, което в действителност не се нуждае от промяна. А в това време това, което би трябвало да е в центъра на вниманието ни, остава на назад във времето. Това е нашата душа. Душата, която има потребност от грижа и доста работа. Дойде време да се заемем с това.

Кажете почтено – по какъв начин очаквате някой да се влюби във вас, в случай че сами не обичате себе си?

Искам ясно да разберете едно: няма значение по какъв начин наподобява човек извън, в случай че е кух от вътрешната страна.

Днес искам изрично да заявя пред всички – повече няма да поставям грим. Не желая да употребявам някаква дегизировка, тъй като се уморих да нося непознато лице.

Дойде време да свалим маските.

Знам, че имам бръчки, само че желая да ги виждам. Това съм аз – същинската. Искам да ме приемате такава, каквато съм.

Светът през днешния ден е вманиачен по външността. Дори не може да си визиите какъв оборот въртят фирмите, които са ви внушили да влагате парите си, с цел да заличите неизбежните признаци на старостта, като прибягвате до несигурни и неестествени антиейдж артикули.

Нормите за хубост на 21-ви век могат да бъдат избрани като ненормални. Това е хубост със стероиди, които като вирус се популяризират из целия свят. И това е извънредно.

Разберете, че изкуствената хармония моделира света, като ни държи заложници на илюзиите за външността ни. И вместо да живеем и да следваме своя натурален път, ние сме принудени да робуваме на някакви догми на хубостта, които са ни изкуствено натрапени.

И знаете ли какво? Аз съм изтощена. Казвам си: стига. И приканвам всички вас да спрете и да си спомните коя е същинската ви същина и какво в действителност желаете да вършиме.

Спомнете си кои сте вие.

Никой в никакъв случай не може изцяло да отговори на критериите за хубост. Външният тип - това е последното нещо, което би трябвало да цените у даден човек.

Защото единственото, което има същинско значение, е душата. Не забравяйте това. "
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР