Преди няколко години Мария Силвестър и Силвестър Силвестъров се разведоха,

...
Преди няколко години Мария Силвестър и Силвестър Силвестъров се разведоха,
Коментари Харесай

Водеща от bTV с разтърсващ разказ за развода си

Преди няколко години Мария Силвестър и Силвестър Силвестъров се разведоха, а раздялата им се отрази доста пагубно на паметната актриса и тв водеща.

Тогава и двамата останаха разочаровани от медийните спекулации и резервираха безмълвие за истината във взаимоотношенията си. Тези дни обаче Мария, която е водеща в общественото предаване " Бригада Нов дом " по bTV, показа нещо, от което всичките й другари настръхнаха.

Актрисата с убийствено сините очи показа в персоналния си фейсбук профил фотография, правена преди три години и един мъчително прям роман дружно с нея.



„ Тази фотография е преди три години, тогава живеехме с Давид в жилището на другари, които ни го дадоха, до момента в който се съвзема от бракоразвод. Такъв, в който оставаш на улицата и осъзнаваш, че си на 37 и си на нулата и би трябвало да започнеш изначало.

Та, мисълта ми е: до момента в който гледаш някой на екрана или няма значение къде, ухилен, занимателен, грациозен - ти не знаеш каква му е борбата. Този пост е за Силата. Каквото и да коства тя ”, написа тв водещата. И прибавя:



И за дамите, които въпреки всичко оцеляват, гледат си децата, работят, реват, тръшкат се, готвят, купуват апартамент, кола, изплащат ги, заплащат налози, не спят с мъж, с цел да напреднат в работата, не живеят с подобен, тъй като “така би трябвало ”, а тъй като не желаят да си меткат контузиите на някого, до момента в който не ги осъзнаят и схванат.

Жените, които не желаят да мълчат, с цел да е по-удобно. За всички тези “тръни в гащите ” Наздраве с кафето и Дракарис! И не забравяйте - то единствено с мечтаене не става! Ставайте и Започвайте! ”.

Под поста на тв водещата разумно се изливат десетки отзиви на действителни и виртуални нейни другари. Морална поддръжка й оказва й " Мис България 2000 " Магдалина Вълчанова, която написа: " Респект, Мария! Приемам този пост като персонален привет. Силата на майката е нещо, което един мъж в никакъв случай няма да разбере. Бъди благословена и все по този начин напред и нагоре! show.blitz.bg



Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР