Преди няколко години художниците Франк и Патрик Риклин създават арт

...
Преди няколко години художниците Франк и Патрик Риклин създават арт
Коментари Харесай

Хотел без покрив и стени

Преди няколко години художниците Франк и Патрик Риклин основават арт апаратура в швейцарските Алпи, която съставлява първокласно легло върху дървена платформа. Разположено на извънредно красиво място с невероятна панорама, изкуството им притегля такова внимание, че стартират да валят действителни резервации. Мястото се снабдява с име - Null Stern Hotel и работи извънредно сполучливо през 2016 година и 2017 година

 Снимка 372206

Заради 4500-те хиляди резервации и дългия лист от хора, чакащи да спят в разкош, само че под намерено небе, Франк и Патрик Риклин възобновяват инсталирането на леглата и тази година. Новото име на мястото за пребиваване е Zero Real Estate, а местоположението е Тогенбург, още веднъж в швейцарските Алпи.

 Снимка 372209

3 обособени " стаи " могат да бъдат наемани, като иконом ще се грижи за удобството, чистотата и доставянето на закуска на гостите.

 Снимка 372207

При неприятно време гостите ще бъдат настанени в стая в алпийска хижа или плантация.

 Снимка 372208

Zero Real Estate съумява да осъществя резервации за 75 % от всички налични за нощувка дни още в първите 10 дни, когато е разгласен на пазара. Което ни кара да се замислим какъв брой са се трансформирали удобствата, които търсят хората, когато отиват на почивка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР