Преди няколко години Антон Хекимян си купи жилище в стар

...
Преди няколко години Антон Хекимян си купи жилище в стар
Коментари Харесай

Антон Хекимян скочи срещу строители

Преди няколко години Антон Хекимян си купи жилище в остарял блок в столичния квартал "Бъкстон ". Избрал този регион поради мощното озеленяване около градежа. От терасата на водещия на "Тази заран " се откривала страхотна панорама и извънредно доста дървета за София. Всяка заран се будил с усмивка, която преди няколко дни посърнала.

Преди дни пред блока му пристигнали служащи от строителна компания и отсекли дърветата, които му правели сянка. Хекимян се ядосал и незабавно се опитал да се свърже с шефовете на сдружението, с цел да се разправя с тях, само че блъснал на камък. Разгневеният водещ изля възмущението си на персоналния си профил във фейсбук.

„ Нарязани дървета. Много елементарно се разчиства всичко, когато ще се строи постройка. Това е гледката от балкона ми довечера. Никой от съседите ми не е получил уведомление, че стартира градеж. Редовно ревизираме и знаем, че позволение не е издадено. Оспорваме бъдещия градеж, тъй като в терена има остарели дървета, само че май към този момент ги няма. Никой нищо не е видял на оживения бул. „ Братя Бъкстон “. Сигурно ще има глобичка за сечта или залесяване на друго място. Толкова “, написа възмутения Антон, цитират "Блиц ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР