Преди няколко дни видяхме съобщение от Twitter потребител с прякор

...
Преди няколко дни видяхме съобщение от Twitter потребител с прякор
Коментари Харесай

Apple ще ползва OLED дисплеи за всички нови iPhone

Преди няколко дни видяхме известие от Twitter консуматор с прякор @laobaiTD. Включена в това известие бе фотография, за която се твърди, че демонстрира 6.1-инчовия Apple iPhone 9 с OLED панели вместо LCD . Бившият анализатор на KGI Securities Apple Мин-Чи Куо също разкри по-рано тази година, че Apple ще включи по-евтин 6.1-инчов iPhone 9 с версиите за 2018 година Този модел ще има една камера на гърба, ще бъде без 3D Touch (поради специфичен пласт, подложен на екрана), само че въпреки всичко ще има екран от край до край, TrueDepth Camera и Face ID. Слуховете допускат, че Apple желае да продаде този модел за 550 $.
Е, наподобява, че в тази история може да има повече истина, в сравнение с в началото сме мислели. Вестникът Economic Times от Южна Корея съобщи през днешния ден, че Apple фактически е решила да употребява OLED панели на всичките три модела на iPhone 2018. Освен iPhone 9, чакаме да забележим продължение на iPhone X с 5.8-инчов OLED екран; това ще бъде iPhone Xs. След това има и iPhone Xs Plus с солиден 6.5-инчов OLED екран.

Инвеститорите в Япония наподобява имат вяра в отчета. Един от главните източници на LCD панели, употребявани от Apple за техния iPhone (без да се включва iPhone X и неговият OLED екран) е Japan Display. В понеделник в Токио акциите на компанията понижиха с 20 %, преди да се покачат. Ако и трите нови мобилни телефони за 2018 година имат OLED екран, Japan Display ще регистрира продажбата на по-малко панели на Apple, нещо, което неговите акционери няма да се радват да видят.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР