Преди няколко дни в центъра на Враца е станал инцидент,

...
Преди няколко дни в центъра на Враца е станал инцидент,
Коментари Харесай

На косъм от трагедията! Келеш едва не прегази ст. комисар Янко Янколов, полицията го издири и обзаведе с няколко акта

Преди няколко дни в центъра на Враца е станал случай, който щеше да разплаче половината регионална дирекция на полицията във Враца, научи извънредно организация BulNews.bg. Директорът Янко Янколов отивал пешком към кафене до пощата в града, когато ненадейно върху него налетял черен „ Мерцедес “ Е класа с врачанска регистрация. Колата била карана от юноша, кой съумял да спре на сантиметри, преди да опустоши амбициозния шеф от Лом.
Келешът обаче не спрял да се извини за основаното стеснение на ст. комисар Янко Янколов, а дал газ на скъпарския автомобил.
Директорът неотложно вдигнал на крайник цялата полиция на регионалния град да издирят притежателя на колата и да го напомпат с актове. Започнала всеобща хайка на тази марка коли, като всеки спрян е трябвало да даде газ, защото търсена кола била много шумна.
В последна сметка наказателната акция се увенчала с триумф и водачът, който щял принудително да приключи сполучливото кариерно развиване на шефа на полицията, е бил открит и зареден с няколко акта. Чак тогава младежът схванал кого е щял да прегази в центъра на Враца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР