Преди няколко дни светът на спорта „гръмна“ с новината за

...
Преди няколко дни светът на спорта „гръмна“ с новината за
Коментари Харесай

Боксьор почина след фатален нокаут ВИДЕО

Преди няколко дни светът на спорта „ гръмна “ с новината за гибелта на 25-годишния боксьор Панпет Пандунгчай. Атлетът се би с французна Антъни Дюран в залата на тайландския стадион „ Тупатеми Еър Форс “.

За страдание мачът приключи с съдбовен нокаут на Дюран. Той удари с лакът в брадата Пандунгчай и в този миг той загуби схващане.

Съдията незабавно спря мача и лекарите пробваха да съживят боксьора, който беше откаран по неотложност в болничното заведение. Там той прекара няколко дни в кома. За страдание мозъкът му обаче спря да работи и фамилията реши да го изведе от болничната постройка.

Смъртта на Пандунгчани изцяло унищожи неговия противник, а Дюран реши да приключи кариерата си в резултат на тази покруса.

„ В потрес съм. Това е краят за мен. Няма да се връщам повече на кръга и това беше последният ми пердах в кариерата “, сподели французинът.

Дюран изпитва огромни скрупули за гибелта на съперника си, написа gong.bg. „ Наясно съм, че не нося отговорност за това, което се случи, само че не мога да спра да мисля за това. Това е огромен потрес. Борих се с него пет рунда, нанесох му удар... Не мога да опиша тъгата си и ще продължа да оказвам помощ на майка му, щерка му и брачната половинка му, до момента в който те не ми кажат да спра “, уточни още Антъни.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР