Преди няколко дни стартира търгът в подкрепа на Божи и

...
Преди няколко дни стартира търгът в подкрепа на Божи и
Коментари Харесай

Започна благотворителният търг за Божи и Марти

Преди няколко дни започва търгът в поддръжка на Божи и Марти. Инициативата е на Клуба на последователите на Левски София - Синя Зона Б18, които поддържат Божи и Марти, страдащи от детска церебрална парализа. Във фейсбук страницата на фенклуба към този момент са сложени продуктите, с които разполагат все още. Наддаването става през 5лв. (например, в случай че за продукт е препоръчана сумата от 10лв, идващото предложение би трябвало да е най-малко 15лв.).

Някои от продуктите, заради тяхната стойност, са с начална цена и наддаванаето стартира от нея. Търгът ще приключи на 27.12.2018 в 19:14 (българско време). Успех!

Повече информация за Божи и Марти:
На година и 6 месеца слагат на момчетата дефинитивна диагноза детска церебрална парализа. Родителите им разбрали за лекар Парк и неговата надеждна интервенция - Селективна Дорзална Ризотомия, която се прави на гръбначния дирек. Благодарение на тази интервенция доктор Парк дава вяра за унищожаване на мускулния конвулсия. В България такава интервенция не се практикува. Сумата за лекуване, която е нужна е към 130 000 $.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР