Преди няколко дни се появи видео в YouTube на известен

...
Преди няколко дни се появи видео в YouTube на известен
Коментари Харесай

Детски цирк в „Пайнер“: Двете най-нови попълнения на фирмата имали бурна връзка и скандална раздяла заради изневери

Преди няколко дни се появи видео в YouTube на прочут влогър, в което се твърди, че най-новите попълнения на „ Пайнер “ – протежето на Галин - Десита и братовчедът на Фики и Емрах Стораро - Денис Теофиков, са имали връзка, която приключила повече от скандално и грозно, разбра HotArena.

Според едни отзиви красивите младежи имали бурна обич, само че съгласно водещият на видеото – Николас, по-скоро Денис е употребявал Десита, която е стартирана и продуцирана от поп фолк артиста Галин, с цел да си прави ПР на гърба й.

Докато двамата били дружно, хубавицата разбрала, че половинката й редовно й изневерява и поставила завършек на взаимоотношенията им.

Според влогърът Николас множеството от новите завоевания на Теофиков са пропаднали проститутки или дами от ромски генезис, които се държат селски и наподобяват потресаващо. Той прибавя, че самият Денис не се държи мъжки, а тъкмо противоположното и за 18-годишната си възраст въобще не е дорасъл. Нарича го и некултурен човек, който не може да върже едно вярно изречение, обноските му били селски и дебелашки, а номерата, които въртял – цигански.

Връхлетялата го небрежно популярност тотално главозамаяла братовчеда на Фики и Емрах Стораро, дотолкоз, че се възползвал оптимално от цялото женско внимание, което го спохождало в последно време,

Николас приказва и за скандални чатове сред Денис и Десита, в които момчето искрено декларира на някогашната си обичана, че единствено се е гаврил с нея и не я е взимал нито за миг на съществено. Влогърът твърди, че това било огромен удар за младата певица, защото тя била хлътнала по сътрудника си до уши.

Във видеото не бяха показани кореспонденциите, само че долу в мненията под него самата Десита е написала: „ Нищо казано не е неистина. И няма хейт против никого. Благодаря за поддръжката. Темата ПРИКЛЮЧВА! “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР