Преди няколко дни поп-фолк певицата Лидия сподели кадри от един

...
Преди няколко дни поп-фолк певицата Лидия сподели кадри от един
Коментари Харесай

Специален ден за Лидия! Певицата вдигна парти за рождения ден на любимия

Преди няколко дни поп-фолк певицата Лидия показа фрагменти от един доста специфичен миг в нейния живот - рождения ден на нейното кученце Оги, което става на цели 3 годинки. Родната звезда много постоянно споделя фрагменти с домашния любим в обществените мрежи и по всички проличава, че много мъчно се разделя с него, когато пътува тук-там, на които няма по какъв начин да го вземе със себе си.

Виж още: " Заприлича на момиче ": Критики за килограмите и визията на Кристиан Костов

 Instagram

Малките джобни кученца постоянно са били огромен шлагер. Едни от най-известните холивудски звезди започнаха да водят своите любимци на всички места със себе си, като за тази цел някои от тях даже направиха свои фешън марки на дрешки, аксесоари и портативни чантички за тях. Една от последните трендове, обвързвана със обществените мрежи, е правенето на персонален профил на сладките пухчета. Някои от родните звезди не пропуснаха да създадат и своите кученца звездни инфлуенсъри. Лидия е измежду тях.

Виж още: Мани след " Игри на волята ": Участниците, на които не съчувствува, са Вики, Цецо и Алекса!

В профила на Оги половинката на Атанас Колев постоянно пуска негови фотоси. Последният кадър е от рождения му ден дружно с неговата сестра. Виждаме, че Лидия се е погрижила домашните любимци да имат даже специфични кучешки тортички с свещички и декорация.

Виж още: Класа, разкош и благоденствие: Джино Бианкалана сподели дома си

Други родни звезди, които имат профили на кученцата си, са Тита с нейния померан Нъни, Ина Гаярдо, която също има померан, носещ името Лео, Виктория Капитонова с по този начин известната Оливия и други Модата по дребните кученца е явна - сигурно е същинско наслаждение да имаш вкъщи едно такова пухче. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР