Преди няколко дни от Дисни разкриха новите проекти, които ще

...
Преди няколко дни от Дисни разкриха новите проекти, които ще
Коментари Харесай

Игралният филм за Ариел отнесе критики за цвета на кожата на русалката

Преди няколко дни от " Дисни " разкриха новите планове, които ще видят бял свят през идната година. 

Един от тях е дълго чаканият игрален филм „ Малката нимфа “, който провокира изненада измежду огромна част от феновете.

Историята в „ Малката нимфа “ е познатата от приказките на Андерсен, разказана и в анимацията от 1989 година Ариел е красива млада нимфа, най-малката щерка на подводния крал Тритон, жадна за завършения на сушата. По време на една от разходките си край брега, тя среща очарователния принц Ерик. В морското царство има строга възбрана да се поддържа връзка с индивидите, само че русалката се поддава на изкушението.

" Дисни " пуснаха и филмовия откъс на новия филм и наподобява, че първите фрагменти, които почитателите съумяха да видят, провокираха много рецензии в обществените мрежи.

Въпреки че от много време се знае, че Хали Бейли е определена да изиграе основната роля във кино лентата, наподобява, че това не се хареса на доста почитатели на " Дисни ", които подлагаха на критика смяната, направена от продуцентската компания в " цвета на кожата " на Ариел, написа Marca.com. 

Мнозина консуматори подлагаха на критика в Twitter новия филм, а няколко направиха и расистки мнения, тематика, която се трансформира в наклонност в обществената мрежа. 



Пуристите показват, че Бейли не се вписва в визията, която всички имаме за дребната нимфа: бялокожо, червенокосо и синеоко момиче, и че игралната филм е предопределен да бъде съвсем копие на анимационен филм и тези промени биха могли да изкривят историята.

Тези рецензии също бяха опонирани от голям брой мнения в интерес на решението на " Дисни ", в които почитатели изясняват за значимостта на представянето или другите акомодации на историята на „ Малката нимфа “, където Ариел може да бъде забелязана с изцяло друг облик във всяка фантастика, явен образец, че цветът на кожата или косата не трансформира историята, разказана във кино лентата. 

Междувременно филмовият откъс събра над 1,2 млн. нехаресвания, доста повече от харесванията (464 хил.)

Въпреки рецензиите, „ Малката нимфа “ ще излезе на 26 май 2023 година, където Бейли ще бъде в ролята на най-известната нимфа в света на киното.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР