Преди няколко дни очарователната Елизабет Хърли беше гост във вечерното

...
Преди няколко дни очарователната Елизабет Хърли беше гост във вечерното
Коментари Харесай

Елизабет Хърли: С кралицата ни преследва един и същи мъж

Преди няколко дни очарователната Елизабет Хърли беше посетител във вечерното токшоуто на Анди Коен, по време на което разкри, че двете с кралица Елизабет Втора имат еднакъв преследвач.

Темата пристигна след позвъняване от фен, който попита 54-годишната актриса дали е имала допир с захласнати от нея почитатели.

"В лондонския офис имаме досие с надпис "Откачалки ". И всякога, когато избрани хора ми изпратят писма, тъй като, вярвате или не, мнозина към момента употребяват хартия, те отиват в тази директория. Има един човек, който... Всъщност, не знам дали ми е разрешено да го кажа, само че той преследва единствено две дами - аз съм едната, а другата е кралица Елизабет Втора “, описа британката.

В ефир тя показа, че от Скотланд Ярд осведомят както нея, по този начин и кралицата, всякога, когато мъжът промени местоположението си. После изрази безпокойство, че не е трябвало да загатва нищо от това по малкия екран, въпреки към този момент да бе прекомерно късно.

Интересен факт е, че една от последните функции на Хърли беше в сериала "Кралски особи ", в който изигра облика на кралица Хелена.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР