Преди няколко дни нападателят на Ференцварош Токмак Нгуен вкара победния

...
Преди няколко дни нападателят на Ференцварош Токмак Нгуен вкара победния
Коментари Харесай

Нападател на Ференцварош: Лудогорец има значителен опит в евротурнирите

Преди няколко дни нападателят на Ференцварош Токмак Нгуен вкара победния гол против ЦСКА в контролата сред двата отбора, след което даде изявление пред клубния уебсайт на унгарския първенец.

" Изиграхме две срещи с по-сериозни съперници, в сравнение с тези по време на първия лагер. От двата мача играхме по-добре против ЦСКА. Ред Бул Брагантино практикува друг жанр, разполага с доста технични играчи и не е инцидентно, че от идващия сезон ще бъде в първото равнище на Бразилия ", споделя Токмак.

След това нападателят е запитан дали след успеха над ЦСКА, Ференцварош може да отстрани и Лудогорец в първия прелиминарен кръг на ШЛ, на което дава отговор: " Лудогорец има забележителен опит в евротурнирите. Всяка година играе в групите и постоянно приключва пред ЦСКА. Ето за какво мисля, че това ще е по-трудна работа за нас, само че ще забележим. "

Токмак разяснява по забавен метод и качествата на неговите съотборници в офанзива. " В тима има страхотни играчи. Не знам дали ще стартира против Лудогорец, само че усещам, че се приближавам до най-хубавата си форма. Конкуренцията обаче е голяма.

Николай Сихневич е нападател, който се бори доста и ми освобождава пространства. Давиде Ланзафаме е може би най-техничен в целия тим. Удивително е какво може да направи с топка в крайници ", приключи той.
 Георги Терзиев: Ференцварош е доста сериозен отбор, обикновено е да има напрежение
Георги Терзиев: Ференцварош е доста сериозен отбор, обикновено е да има напрежение

" Направихме добър лагер "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР