Преди няколко дни на плаж в Бразилия беше изхвърлен скелетен

...
Преди няколко дни на плаж в Бразилия беше изхвърлен скелетен
Коментари Харесай

Мистериозен „извънземен крайник“ изхвърли морето на плаж в Бразилия

Преди няколко дни на плаж в Бразилия беше изхвърлен скелетен придатък от нечий крак, който леко наподобява на ръката на някакво хуманоидно създание.Летисия Гомес Сантяго и нейният другар Деванир Соуза били на разходка по плажа, когато се натъкнали на злокобна находка.Това се случило на плажа Ilha Comprida, Сао Пауло, Бразилия. Размерът на крайника е по-голям от човешката ръка.„ Смятаме, че не е човешко заради размера и броя на костите. Но какво би могло да бъде? “

 hand cre 541x600 - Мистериозен „ извънземен крак “ изхвърли морето на плаж в Бразилия
Те разгласиха фотоси в обществените мрежи и доста консуматори откликнаха на молбата им да дефинират какво е създанието. Повечето имат вяра, че крайникът може да принадлежи на някакво морско творение, само че има и такива, които са сигурни, че това е ръката на извънземно.Имаше и версии, че това са кости на динозавър или крак на нимфа.
Когато морският биолог Ерик Комин видял фотосите съобщи, че наподобява като част от китоподобно животно, евентуално делфин, само че сподели, че ще е нужен по-подробен разбор, за ​​да се дефинира по-точно.Комин също по този начин съобщи, че съдейки по степента на разложение, мистериозното създание е умряло преди повече от година.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР