Преди няколко дни Кание Уест обяви намерението си да се

...
Преди няколко дни Кание Уест обяви намерението си да се
Коментари Харесай

Тейлър Суифт срещу Кание Уест в битката за президент

Преди няколко дни Кание Уест разгласи желанието си да се кандидатира за президент на изборите тази есен. Това не беше особена изненада, тъй като от години загатва за сходен ход. След като получи цялостната поддръжка на Илон Мъск, рапърът се снабди и с един хипотетичен прочут съперник в конкуренцията.
 Кание Уест, кандидатирането му за президент на Съединени американски щати и поддръжката от Илон Мъск
Какво са намислили Кание Уест и Илон Мъск

Изненадваща композиция

В обществените мрежи се появиха редица мнения, които оферират Тейлър Суифт също да се кандидатира за най-високия пост в Съединени американски щати . Някои даже допълниха, че Селена Гомес може да й е вицепрезидент.

Трети пък си показаха по какъв начин Суифт се качва на сцената по време на някоя от предизборните речи на Уест и го прекъсва, както той прекъсна изявлението й, с цел да съобщи, че едно от най-хубавите женски видеа е на Бионсе, напомня LADBible.
 Снимка 487531

Предложението най-високоплатената певица в света да се изправи против Уест в политическа конкуренция не е по никакъв начин инцидентно. Двамата имат дълга история, като последният и най-шумен скандал бе от 2016 година Тогава в своя ария Кание назова Тейлър с много нецензурни думи.

След това Ким Кaрдашиян съобщи, че Суифт е дала единодушието си името й да се употребява в парчето, като самата тя отхвърли сходно деяние. Рапърът и колежката му нееднократно са си разменяли и обиди обществено, само че не е и като да не сме ги виждали да се смеят и прегръщат. Често казано, не би имало по-интересен избирателен дуел от този сред двамата .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР