Преди няколко дни италианският моден бранд Fendi яхна истерията с

...
Преди няколко дни италианският моден бранд Fendi яхна истерията с
Коментари Харесай

Fendi пусна маска за 190 евро

Преди няколко дни италианският фешън бранд Fendi яхна нервността с ковид, като пусна защитна маска, с която потвърди, че парите не спят.

Продуктът на първокласния бранд коства 190 евро, а още по-учудващото е, че е към този момент разпродаден. В обществените мрежи се появиха хиляди консуматори, които се запитаха защо служи тази провокация от страна на марката и в действителност ли има хора, които биха си я закупили, с цел да бъдат съвременни и по време на разпространяване на рисков за обществото вирус.

Маската е напълно покрита с известното лого на стилната къща и е от 100% коприна. Макар да не участва измежду аксесоарите за продажба в формалната страница на Fendi към този момент, тя остана налична за няколко дни в формалния уеб страница Luisa Via Roma, а сега написа, че е разпродадена, като това важи и за магазина им в центъра на Флоренция.

Дали в действителност тази маска би ни защитила от възможна болест с новия Covid-19 не е ясно, само че е реалност, че макар високата й цена, доста консуматори са предпочели нея пред останалите елементарни маски. В момента обаче даже и те са на привършване, като в по-малките обитаеми места могат да се намерят мъчно и на цена от към 20 евро, а в огромните градове наличността е изчерпана.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР