Преди няколко дни Холивуд осъмна с новината, че 55-годишният продуцент

...
Преди няколко дни Холивуд осъмна с новината, че 55-годишният продуцент
Коментари Харесай

Елизабет Хърли се сбогува с Бинг - slava.bg

Преди няколко дни Холивуд осъмна с новината, че 55-годишният продуцент и финансист Стив Бинг е скочил от 27-ия етаж на първокласната си жилищна постройка, намираща се в Сенчъри Сити, Калифорния. И макар че казусът бе разгласен като самоубийство, следствието на гибелта му към момента продължава да тече, предава сп. "People ".

Според осведомени, представени от американската преса, повода, заради която Стив е взел решението да постави завършек на живота си, е меланхолия поради неналичието на контакти по време на карантината поради пандемията от ковид.

Много са покрусени от новината, че в понеделник предприемачът, човеколюбец и политически донор напусна този свят, а измежду тях е и актрисата Елизабет Хърли, която през 2001 година имаше връзка с Бинг, от който роди единствения си наследник Деймиън.

Отдавайки респект на бащата на детето си, звездата от "Шеметна договорка " разгласява в персоналната си Инстаграм страница изложба с техни общи фотоси, разкриващи мигове от връзката им.

"Натъжена съм оттатък границите на вероятното за това, че някогашният ми сътрудник Стив към този момент не е измежду нас. Това е в действителност ужасяващ край! Времето, което прекарахме дружно, бе изпълнено с доста благополучие. Публикувам тези изображения, тъй като въпреки и да имахме сложни моменти, хубавите мемоари за този благ и любящ човек са по-важни. През последната година с него още веднъж се сближихме. Последно говорихме на 18-ия рожден ден на сина ни. Това са в действителност съкрушителни вести и благодаря на всички за прелестните известия, които ми изпратихте ", гласи обявата ѝ.

Деймиън също разгласява обръщение в обществената мрежа за кончината на своя родител.

"Благодаря от цялото си сърце на всички за окуражаващите думи. Опитвам се да отговоря на колкото се може повече от вас, само че знайте, че постоянно ще помня вашата добрина. Това е извънредно необичайно и комплицирано време, по тази причина съм признателен, че съм заобиколен от феноменалното си семейство и другари ", написа тийейджърът, към кадър, разкриващ залеза над черква.

Бившият американски президент Бил Клинтън също изрази тъгата си в мрежата на Twitter.

"Обичах доста Стив Бинг. Той имаше огромно сърце и бе подготвен да направи всичко по силите си за хората и идеите, в които вярваше. Той и неговият възторг ще ми липсват повече, в сравнение с мога да кажа. Надявам се, че най-сетне е намерил покой ", гласят думите на 73-годишния политик.

Хърли ражда сина си Деймиън през 2002 година след къси връзки с Бинг, който в началото не признава детето, само че по-късно ДНК тест удостоверява, че той е бащата. Въпреки това, съгласно правосъдни документи от 2018 година, Деймиън в никакъв случай не се е срещал с него. Стив има и щерка Кайра от някогашната шампионка по тенис Лиса Бондър.

През 2019 година американски съд отсъди, че момчето на Хърли, сходно на Кайра, е пълновръстен правоприемник на благосъстоянието на продуцента, завещано му от неговия татко доктор Питър Бинг. Решението бе взето, откакто в началото бяха импортирани документи, целящи да лишат Деймиън от наследството.

Източник: dir.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР