Преди няколко дни EA, компанията разработваща FIFA, пусна трейлър на

...
Преди няколко дни EA, компанията разработваща FIFA, пусна трейлър на
Коментари Харесай

Ще има ли испански отбори във FIFA 21

Преди няколко дни EA, компанията разработваща FIFA, пусна филмов откъс на новата FIFA 21 (в него имаше фрагменти и от Madden 21), която се чака да бъде пусната през октомври.
 Риан Брюстър, Ливърпул, FIFA 20 и по какъв начин футболистът се пошегува със себе си
Футболистът, който се майтапи със... себе си

Хубаво е, когато човек има възприятие за комизъм

И както постоянно сходен вид реклами се оказаха доста въздействащи, просто тъй като хората от EA знаят по какъв начин да бръкнат в душите на футболните почитатели.

Но пък остава огромната чуденка дали FIFA 21 ще надгради задоволително, с цел да сме удовлетворени, а няма да се окаже същата игра, само че просто с нова обложка. Предстои да разберем, тъй че в идните месеци ще е забавно.

Докато чакаме да разберем нещо по-съществено, от Eurogamer разбираме, че EA са си обезпечили правата върху LaLiga за идващите 10 години. Това значи в идващите издания на FIFA сигурно испанското състезание ще участва с всички свои непокътнати лога, а включително и на тимовете.

Според данни на EA точно елитните испански тимове са измежду най-често употребяваните от играчите за онлайн игри. LaLiga пък има има най-голяма почитател база от хора, играещи FIFA в над 70 страни по света.
 FIFA 20, eFootball PES 2020, Ювентус и войната сред двете игри
Как PES 2020 прецака FIFA 20

Войната на видео игрите

Новината за договорката идва и на фона на върха, който FIFA 20 сложи, трансформирайки се в най-играната игра от франчайза.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР