Преди няколко дни Джордж и Амал Клуни направиха дарение от

...
Преди няколко дни Джордж и Амал Клуни направиха дарение от
Коментари Харесай

Джордж Клуни, Амал Клуни и огромната сума пари, които похарчиха за играчка на децата си

Преди няколко дни Джордж и Амал Клуни направиха подаяние от над 1 млн. $ за засегнатите от новия ковид, като разпределиха сумата сред шест разнообразни организации в Съединени американски щати и Обединеното кралство.

Двамата съпрузи обаче харчат парите си освен за щедрост, а и с цел да угаждат на капризите на децата си - близнаците Александър и Ела.

Една от последните покупки на Джордж и Амал възлиза на стойност 115 хиляди $. Доста скъпо за играчка на двугодишни деца, само че не и когато е толкоз специфична, колкото тази, а точно двуетажна къща за игри, която прилича техния действителен дом.

Умалената версия на къщата им, с която могат да си играят близнаците, има изцяло функциониращи кухня и баня, които разполагат със личен тръбопровод и канализация. Да не загатваме за голямата играчка жираф, която децата могат да яздят, и за зип лайна, по който могат да се спускат.

Подобно скъпо оборудване не може да направи всеки, по тази причина за проектирането и построяването на умаленото им жилище Джордж и Амал се доверяват на фамозната дизайнерка в тази сфера - Барбара Бътлър. Нейно дело са доста къщи за игра на за разнообразни звезди в Съединени американски щати.

Въпреки че къща за игра за 115 хиляди $ ни се коства като прекомерно огромен каприз, съгласно двамата съпрузи те просто желаят най-хубавото за децата си. Няма и да разрешат на близнаците да одобряват нищо за даденост, тъй като ги възпитават по този начин, че да правят оценка всяко нещо в живота си, написа The Sun. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР