Преди няколко дни Блейк Лайвли потвърди, че няма да присъства

...
Преди няколко дни Блейк Лайвли потвърди, че няма да присъства
Коментари Харесай

Какво прави Блейк Лайвли, докато гледа MET Gala от вкъщи

Преди няколко дни Блейк Лайвли удостовери, че няма да участва на тазгодишното издание на MET Gala. А в нощта на блестящото събитие показа с почитателите си в обществените мрежи и с какво избра да размени разходката под светлините на прожекторите.
 Блейк Лайвли сподели какъв брой добре наподобява единствено два месеца след раждането
Как наподобява Блейк Лайвли единствено два месеца след раждането

В топ форма, както постоянно

В началото на тази годината актрисата и брачният партньор й Райън Рейнолдс станаха родители за четвърти път, като взеха решение да не афишират обществено нито по кое време тъкмо се е родило детето, нито други значими детайлности като пола и името му.

Въпреки че наподобява повече от добре след следващото раждане, Лайвли още веднъж сложи персоналния живот през професионалния и не облече следващия си впечатляващ тоалет за MET Gala.

Докато нейните сътрудници от шоубизнеса позираха пред десетките обективи, Блейк си направи селфи пред огледалото в банята, облечена в домашни облекла, без грим и с вързана на опашка коса.

No appearance for this year, as she confirms with a mirror selfie in the bathroom!
— SK POP (@SKPopCulture)
На друго обаче подчертава актрисата - помпата за кърма, с която прекара първия понеделник на месец май. И до момента в който гледа събитието от у дома, се грижи за прехраната на своето бебе. Определено може да й простим отсъствието, тъй като ролята на майка е по-важна от всяка друга.
 След четвъртото дете - предизвикателство ли е за Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс огромното семейство
След четвъртото дете - предизвикателство ли е за Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс огромното семейство

Четвъртото им дете се роди през февруари

Е, и без Лайвли и Рейнолдс MET Gala 2023 беше задоволително блестяща, само че няма спор, че тоалетите на актрисата са едни от най-запомнящите се в историята на благотворителния бал. И се надяваме скоро да забележим обичаното звездно семейство още веднъж дружно на аления килим - точно такива, каквито ги обичаме.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР