Преди няколко дни актрисата Кортни Кокс, която познаваме и обожаваме

...
Преди няколко дни актрисата Кортни Кокс, която познаваме и обожаваме
Коментари Харесай

Кортни Кокс разказа кога е загубила девствеността си и предизвика възхищение у всички

Преди няколко дни актрисата Кортни Кокс, която познаваме и обожаваме от ролята й на Моника в сериала "Приятели ", бе посетител в шоуто на американския водещ и комедиант Джеймс Кордън.

В него тя разкри детайлност към персоналния си живот, а точно - на каква възраст е изгубила девствеността си. В допълнение Корти приказва и по отношение на връзката майка-дъщеря по тази тематика и споделя, че нейната майка в никакъв случай не е дала нито един съвет по отношение на секса към нея.

"Аз не знаех нищо за секса като дребна, майка ми не ми беше разказвала безусловно нито една детайлност за тази част от връзката сред двама души. Може би не трябва да го загатвам, само че ще го направя. Загубих девствеността си на 21. И се гордея с това ".

 Кортни Кокс Getty
 Най-подходящото време за стила е... в този момент! Edna предлага Най-подходящото време за стила е... в този момент!
Ние можем единствено да адмирираме Корти за това, че е изчакала до тази възраст, с цел да се посвети на това лице на любовта и се надяваме най-малко тя (Кортни има щерка младеж - бел. ред.) да беседва намерено за секса с нейното дете, за разлика от майка й.

Искреността й пък породи удивление в обществените мрежи и хиляди консуматори на Twitter поддържаха Кортни за това, че се е пазила до 21-годишна възраст, защото от гледната точка на настоящето подрастващо потомство тези години са прекалено много за начало на половия живот.

Повече от гостуването й в шоуто на Джеймс Кордън можете да видите във видеото:



Разбира се, съветваме всички майки да го вършат! Сексът е нещо, което се случва рано или късно в живота на всички деца в гимназиалния интервал и колкото повече приготвяме момчетата и девойките за този акт, толкоз по-отговорни ще бъдат те, когато моментът настъпи.

 Кортни Кокс Getty

Не пропускайте нашия нов раздел "Оферти ", в която ще откриете потребни, практични и прелестни артикули на промоция от българския пазар , особено селектирани за вас от екипа на Edna.bg.

 апп Edna.bg

 апп Edna.bg
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР