Преди няколко дни Адел и съпругът й Саймън Конецки обявиха,

...
Преди няколко дни Адел и съпругът й Саймън Конецки обявиха,
Коментари Харесай

Защо разводът на Адел е чудесна новина

Преди няколко дни Адел и брачният партньор й Саймън Конецки оповестиха, че се развеждат. Представители на певицата потвърдиха новината пред Associated Press, като допълниха, че двамата ще отглеждат сина си с обич и че молят да бъде непокътнато персоналното им пространство.
 Певицата с Конецки

Певицата с Конецки

Носителката на премия " Грами " и филантропът Конецки са дружно от 2011 година Синът им Анджело се роди през октомври 2012 година През цялото време двамата пазеха персоналния си живот надалеч от медиите. Така почитателите на изпълнителката на " Hello " научиха публично, че тя е омъжена чак през 2017 година, когато тя загатна брака си на концерт в Брисбейн.

По-любопитни се оказаха мненията във връзка раздялата на Адел и Конецки от върлите й почитатели. Колкото и да й съчувстваха, те показаха насладата си от това, че би трябвало скоро тя да издаде нов албум с прочувствени песни, въодушевени от загубата на любовта. Други пък побързаха да се възмутят, че вместо да се притеснят за психическото й здраве, почитателите виждат в развода на певицата мотив за наслада.

Adele is about to drop the best album of 2020, fam.

I hope it was a healthy ending and she sings about finding healing. https://t.co/Vtyr5DVFVn
— Six (@BlackWomenCry) April 20, 2019
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР