Преди няколко часа излезе финалната версия на фирмения потребителски интерфейс

...
Преди няколко часа излезе финалната версия на фирмения потребителски интерфейс
Коментари Харесай

Xiaomi представи фърмуера MIUI 10 и за Xiaomi Redmi 4 Prime

Преди няколко часа излезе финалната версия на фирмения потребителски интерфейс MIUI 10 за известния смарт телефон Xiaomi Redmi 4 Prime, излязъл на пазара преди към две години. Операционната система за този известен телефон се назовава MIUI v10.1.1.0.MBECNFI и е с размер едвам 621 MB. Включени са нови езици на интерфейса и е усъвършенствана работата с онлайн услугите на Гугъл.



Преди началото на обновяването се предлага батерията на смарт телефона да е заредена най-малко до 50%. Новият фърмуер получават всички модификации и версии на Redmi 4 Prime. Смартфонът е оборудван с 5-инчов IPS екран с резолюция 1920х1080 пиксела. Телефонът се базира на системата-върху-чипа Qualcomm Snapdragon 625 с тактова периодичност 1,8 GHz. Налични са 3 GB оперативна памет, 32 GB флаш диск, microUSB порт и общоприетоо 3,5-милиметрово аудио гнездо.

MIUI 10 предлага нов интерфейс за остарелия към този момент смарт телефон, който прави софтуера на устройството по-привлекателен. Иконките на приложенията на Xiaomi са актуализирани, а менюто за многозадачна работа е напълно друго. Освен това, новият фърмуер прибавя и детайли на изкуствен интелект, който оказва помощ при работа с камерите, при прибавянето на боке резултата и доста усъвършенства качеството на фотосите.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР