Преди няколко часа Григор Димитров разбра, че ще премери сили

...
Преди няколко часа Григор Димитров разбра, че ще премери сили
Коментари Харесай

Програмата за четвъртък в ИУ: Григор и Хуркач в битка с вторите поставени в схемата

Преди няколко часа Григор Димитров разбра, че ще премери сили с Джейсън Кублер във втория кръг на Мастърса в Индиън Уелс, като срещата ще се състои този петък, само че на нас няма да ни се постанова да чакаме толкоз дълго, с цел да забележим най-хубавия български тенисист в деяние, тъй като той ще излезе на корта още през утрешния ден. Нашият съотечественик ще сплоти сили с Хуберт Хуркач в среща от откриващия кръг на конкуренцията по двойки, където техни противници ще бъдат поставените под номер две - Джо Солсбъри и Раджийв Рам.

Британско-американският тандем е троент притежател на трофеи от Шлема и през предходната година всеки един всред Рам и Солсбъри имаше интервал, в който заемаше челната позиция в ранглистата при тандемите. Въпреки, че привидно Димитров и Хуркач са съществени новобранци, то те имат дружно триумф над една от най-хубавите двойки в света, надигравайки Остин Крайчек и Иван Додих на Мастърса в Монте Карло, а Григор е побеждавал и самия Солсбъри в карето, партнирайки си с Александър Лазаров в съдбоносен мач от ATP Cup сред България и Англия.

Сблъсъкът сред вторите в схемата и българо-полската двойка е подложен под номер три в програмата на корт Stadium 6 и евентуално ще стартира след 00:00 часа българско време, а ето и цялостната стратегия за деня на въпросното оборудване:

корт Stadium 6 (започват не преди 21:00 часа)

1. Юго Нис / Ян Жиелински - Камерън Нори / Лукас Миедлер

2. Уесли Кулхоф / Нийл Скупски - Марсело Мело / Александър Зверев

3. Григор Димитров / Хуберт Хуркач - Раджийв Рам / Джо Солсбъри

 

 

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР