Преди няколко часа Google официално представи операционната система Android 9.0

...
Преди няколко часа Google официално представи операционната система Android 9.0
Коментари Харесай

За кои смартфони Android 9.0 Pie е вече готова и за кои съвсем скоро ще бъде

Преди няколко часа Гугъл публично показа операционната система Android 9.0 Pie. Предполагаше се, че както до момента, обичайно, първи ще получат новата версия единствено притежателите на смарт телефоните Pixel и от двете генерации. Но след няколко часа интернет колосът разгласи още едно мобилно устройство, което ще получи Android 9.0 Pie.

Петият смарт телефон, притежателите на който ще могат да се обновят до Android 9.0 Pie за всеобщо удивление се оказа Essential Phone . Това бе декларирано от производителя на този смарт телефон, който сподели на съперниците, какъв брой бързо могат да излизат обновяванията за Android смарт телефоните.

Android 9.0 ще излезе и за други смарт телефони още тази есен. Представители на Гугъл споделиха, че през идващите месеци съответните обновявания ще получат смарт телефоните на Sony, HMD Global (Nokia), OnePlus, Oppo и Vivo . Телефоните на LG, Samsung и някои други производители ще бъдат актуализирани към края на годината.

Според появилата се в уеб-пространството неофициална информация, най-вероятно до Android 9.0 Pie ще бъдат актуализирани следните смарт телефони:
OnePlus 6,Nokia 7 Plus,Sony XZ2,Vivo X21 UD,Oppo R15 Plus,Xiaomi Mi Mix 2S
Въпреки че финалната версия на Android P излезе, някои функционалности наподобява не са напълно подготвени. Така да вземем за пример, режимът Digital Wellbeing към момента е на стадий бета проби. А може и по този метод Гугъл да желае да събере повече мнения.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР