Преди новата лимузина Peugeot 508 да е излязла на пазара,

...
Преди новата лимузина Peugeot 508 да е излязла на пазара,
Коментари Харесай

Модерното комби е по-късо и по-ниско

 23-2-6kol

Преди новата лимузина Peugeot 508 да е излязла на пазара, френският производител сподели нейния комби вид. Първите фотоси и информации се появиха в заключителната фаза на Откритото състезание на Франция по тенис, на което звезди от калибъра на Рафаел Надал, публични лица и ВИП посетители се транспортират до кортовете „ Ролан Гарос ” с коли на Peugeot. През идната година във флотата от първокласни превозвачи с лъв върху решетката ще се включи и новият модел 508.

 peugeot_508sw_1806pb_102

Комбито 508 SW (означението идва от Sports Wagoon) се отличава с експресивен и дръзновен дизайн като лимузината 508. Спрямо предходното потомство дължината му е понижена с 5 см до 4,78 м, а височината им е идентична – 1,42 м. За комби тази височина не е по никакъв начин огромна, само че спортната визия изисква колата да бъде по-ниска. Снижаването спрямо досегашния модел е с 6 см. Намалените габарити се отразяват нищожно на вместимостта на багажника, която е в диазапазона 530 – 1780 л според от позицията на задните облегалки. Вратата на товарното поделение се отваря с електрически механизъм.

 peugeot_508sw_1806pb_202

Пътническата кабина предлага по-функционален и първокласен интериор. Хладилната жабка побира две бутилки с размер 1,5 л. До скоростния лост е конфигурирано гнездо за безжично зареждане на смарт телефони. Ергономичните предни седалки оферират масажна функционалност. Водачът е подпомаган от най-модерна електроника като круизконтрол със старт-стоп функционалност за задръствне и напълно автоматизирано паркиране. За първи път в този сегмент Peugeot вкарва система за нощно виждане.

 peugeot_508sw_1806styp_201

Изборът от бензинови мотори е редуциран до 1,6-литров турбо елемент с мощ 180 или 225 конски сили, смесен с 8-степенен автоматик. Новият 1,5-литров дизел се предлага и с ръчна предавателна кутия. Познатият 2,0-литров дизел със 160 или 180 коня също е обвързван с 8-степенен автоматик, който при липса на натоварване отделя мотора от задвижването за по-икономично пътешестване.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР