Преди най-чаканият сблъсък за годината в родния ни футбол -

...
Преди най-чаканият сблъсък за годината в родния ни футбол -
Коментари Харесай

Жуниор Мораеш пред ТОПСПОРТ: ЦСКА винаги ме вълнува, очаквам победа над Левски!

Преди най-чаканият конфликт за годината в родния ни футбол - този сред Левски и ЦСКА, ТОПСПОРТ се свърза с един от любимците на Сектор " Г " - Жуниор Мораеш. Футболистът на Динамо (Киев) се съгласи да показа своите упования за дуела, макар че бе много ангажиран с подготовката за мача в Лига Европа на неговия отбор нощес. Украйнците записаха 2:2 с Йънг Бойс, а Мораеш бе титуляр.

Ето какво показа нападателят за нашата медия часове преди да излезе на терена:

Здравей, Жуниор. Благодаря ти за отделеното време. Наближава дуелът сред ЦСКА и Левски, а ти доста добре знаеш какъв заряд носи този конфликт освен сред почитателите. Следиш ли какво се случва в българското състезание и какви са упованията ти за този мач?

 Христо Янев пред ТОПСПОРТ: ЦСКА има всичко нужно, с цел да завоюва дербито против Левски
Христо Янев пред ТОПСПОРТ: ЦСКА има всичко нужно, с цел да завоюва дербито против Левски

" Червените " играят прелъстителен футбол "

- Старая се да проследявам, доколкото мога. Винаги ме е вълнувало какво се случва с ЦСКА и това не се е трансформирало. Очакванията ми за подобен вид дуел постоянно са едни и същи - " алена " победа!

Винаги ме е вълнувало какво се случва с ЦСКА

В последните си две турнирни срещи ЦСКА не съумява да доближи до заветните три точки - записа тъждество с Етър (2:2) и с Пирин (0:0)...

- Никога не е прелестно, когато тимът ти губи точки, без значение на какъв стадий от шампионата се случва това. Няма по-добър метод обаче, да отвърнеш на " неприятната " серия от победа в дербито! Феновете ще са признателни...

Кой, съгласно теб, ще е ключът на Стамен Белчев против добре подредената отбрана на Левски? " Сините " са позволили едвам 4 гола от началото на сезона...

- Не познавам множеството футболисти на ЦСКА сега, само че този, който ми прави най-голямо усещане през последните месеци е Каранга. Ако някой може да премине през отбраната на Левски, то това е той.

Липсва ми ЦСКА, липсват ми и почитателите

В момента точно той е голмайсторът и в Първа лига с 12 гола в изиграните 12 кръга...

- Мисля, че това единствено поддържа мнението ми за него. Много добър нападател.

 Букмейкърите: ЦСКА ще победи Левски
Букмейкърите: ЦСКА ще победи Левски

" Червените " са любимец за мача

Твоят " правоприемник " в голмайсторската листа на ЦСКА - Сержуи Буш сега е част от състава на Левски...

- Това може единствено да ме натъжава, само че му искам триумф.

Ти имаш две дербита с екипа на ЦСКА - в първото победихте с 1:0 с гол на Янис Зику, а във второто претърпяхте загуба. Какви мемоари пазиш от тези моменти?

- Много добре си припомням успеха... Радостта с почитателите, страстта. Неповторимо чувство.

Може би не си осведомен, само че сега треньор на Левски е Делио Роси, а в състава си имат някогашен състезател на Манчестър Юнайтед (б. а. - Габриел Обертан)...

- Това е доста хубаво за българския футбол. Харесва ми това, че в България има треньор и играчи, които идват от огромни тимове.

 Тони Силва пред ТОПСПОРТ: Има късмет да се върна в ЦСКА, ще победим Левски с 3:1
Тони Силва пред ТОПСПОРТ: ЦСКА ще бие Левски с 3:1, може и да се върна на " Армията "

" Всички виждаме, че новото управление се оправя повече от добре "

Липсва ли ти България? Все отново беше един от най-обичаните футболисти на ЦСКА, а и към момента почитателите си спомнят за теб с усмивка.

- Много ми липсва клубът, почитателите... Прекарах един в действителност превъзходен интервал в София. За страдание обаче, шампионата има потребност от още доста израстване, само че това, че от ден на ден се разчита на огромни имена е доста хубаво.

 Снимка 235650
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР