Преди настъпването на коледните празници Apple публикува рекламния клип „Споделяте

...
Преди настъпването на коледните празници Apple публикува рекламния клип „Споделяте
Коментари Харесай

Споделете подаръците: Apple представи интересна новогодишна реклама на MacBook

Преди настъпването на коледните празници Apple разгласява рекламния клип „ Споделяте подаръците „. Това е анимационен филм, а сюжетът, типично за софтуерния колос, се базира на гениите на потребителите на устройствата на Apple. Анимацията е направена доста добре, като че ли е изляза от ръцете на експертите от Pixar.

Клипът демонстрира историята на младо момиче, която основава нещо на своя MacBook, само че не желае да го показа със света. Творенията вижда само нейното куче. Но в един зимен ден нейните работи изхвърчат през прозореца, отворил се от зародило течение, и попадат в ръцете на инцидентните минувачи. Apple не демонстрира какво има на тези листа, само че хората, които са съумели да ги уловят, доста харесват показаното на тях.

Зад кадър звучи песента Come Out and Play, изпълнявана от американската певица Били Айлиш. Тя е единствено на 16 години и от 11 годишна възраст сама написа песните си на своя Mac.



Apple от дълго време показва сходни рекламни видеа, главното внимание в които е съсредоточено върху хората, а не толкоз върху техните смарт телефони и компютри. Корпорацията година след година демонстрира, че нейната техника и мобилни устройства са идеални за креативните хора и могат да разкрият гения и най-затворените персони.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР