Преди началото на сезона фенката на Ливърпул Таня Ханли залага

...
Преди началото на сезона фенката на Ливърпул Таня Ханли залага
Коментари Харесай

Красавицата, която отказа £95 000 заради Ливърпул

Преди началото на сезона фенката на Ливърпул Таня Ханли залага 100 паунда обичаният ѝ клуб да приключи акцията с четири трофея, или казано по различен метод - да завоюва така наречен куадрупъл.

Коефициентът на залога преди началото на сезона за сходно нещо е 3670. Така Таня щеше да завоюва 367 000 паунда при куадрупъл на Ливърпул. Всичко стартира по съвършен метод - със спечелването на двата домашни шампионата, а във финалния ден мърсисайдци са единствено на точка зад отбора на Пеп Гуардиола.

Титлата въобще не е невъзможна, а с нея и требълът, което би означавало, че на Таня ѝ остава единствено спечелването на Шампионската лига за облагата от 367 хиляди паунда.

Интересното е, че това е първият залог в живота ѝ.

" Усещах, че Ливърпул може да направи нещо сходно. Няколко мои другари бяха заложили за същото и взех решение и аз да опитвам ", споделя Ханли.

В събота, ден преди последния кръг във Висшата лига, бетинг компанията предлага на Таня да затвори залога си на 22 712 паунда. Тя отхвърля и взема решение да разчита на шанса си.

В неделя, половин час след началото на всички мачове от последния ден от сезона офертата се подвига. Ханли има късмет за облага от 35 хиляди паунда, само че още веднъж отхвърля да кешира авансово.

20 минути преди края на мачовете. Сити губи с 0:2 от Астън Вила, а Ливърпул се нуждае от единствено един гол, с цел да завоюва купата. Бетинг компанията предлага на Таня да затвори залога си на 95 хиляди паунда. Тя обаче е сигурна - купата ще бъде за Ливърпул, след което остава единствено да бъде извоюван финалът в Шампионската лига против Реал Мадрид.

Но всички знаем какво последва. " Гражданите " обърнаха Вила за пет минути, стигнаха до победа с 3:2 и станаха първенци с точка пред отбора на Юрген Клоп, който победи Уулвърхемптън с 3:1.

Шансовете за куадрупъл на Ливърпул се изпариха, само че мърсисайдци към момента имат такива за требъл. За задачата ще би трябвало да победят Реал на 28 май в Париж.

А що се отнася до Таня, фенката на Ливърпул изпуска необикновен късмет за облага от 95 хиляди паунда. И то със
залог от единствено 100 паунда. Но Ханли избра да има вяра до края на любимците си. Проблемът бе, че не всичко зависеше от Мохамед Салах и компания.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР