Преди минути окръжен съм Благоевград постанови постоянна мярка задържане под

...
Преди минути окръжен съм Благоевград постанови постоянна мярка задържане под
Коментари Харесай

Граничният полицай, хванат с 500 евро подкуп, остава в ареста

Преди минути областен съм Благоевград постанови непрекъсната мярка задържане под стража за граничния полицай Атанас Коцев, упрекнат за 500 евро рушвет.

Пред съда той се оплака, че му е нанесен нечовечен побой при задържането. Бизнесменът, от който прокуратурата твърди, че е изискал и взел 500 евро рушвет - Владимир Бойчев, е престъпно проявен.

" Владо боклука измами мен, брат ми и татко ми с 50-60 хиляди лева Не пуснах тъжба против него и той трябваше всеки месец да ми връща пари. Не съм взел рушвет, а пари, които той ми дължеше. От 17 години съм в Министерство на вътрешните работи. Обичам си работата и ненавиждам корумпираните служители на реда ", сподели пред съда Атанас Коцев и изиска мярка за неотклонение " подписка ", с цел да може да работи и да връща заемите, с които твърди, че е бил излъган.

В правосъдната зала стана ясно, че преди дни Коцев е бил наказан дефинитивно за прилагане на подправен документ и има условна присъда. Прокуратурата пък разполага с преписка по вайбър и телеграм сред служителя на реда и Владимир Бойчев, в която служителят на реда се заканвал: " Ще бъдат рязани пръсти ". Разпитани очевидци обяснили, че се опасяват от заканите на граничния служител на реда.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР