Преди минути кметицата беше изведена от Министерството на младежта и

...
Преди минути кметицата беше изведена от Министерството на младежта и
Коментари Харесай

Първи думи на хванатата с подкуп кметица Десислава Иванчева след извеждането й от Спортната палата!

Преди минути кметицата беше изведена от Министерството на младежта и спорта от полицейски автомобил. По неофициални данни не 70, а 56 хиляди евро са открити в колата на Иванчева. През множеството време тя не е имала достъп до своя юрист, а проверяващите са броили и описвали парите открити при задържането на кметицата, оповестява Нова телевизия.

„ За мен това е клопка. На заден багажник оставени ей по този начин. Това ще се проверява занапред кой ги е оставил. Едва в 17:00 имаме юрист. Четири часа от 1 без 15 до 17 нямаше юрист. Казаха, че нямам право на юрист и направиха показно. 34 служители на реда, 9 коли имаше”, сподели кметицата на столичния регион.

Акцията стартира по обед и продължи над 10 часа. След началото на проливния дъжд кметицата и заместничката й бяха арестувани в Министерството на спорта.Акцията е на новия антикорупционен орган.

По неофициални данни става въпрос за дълго закъснение на издаване на позволение за градеж на вложител. Освен в центъра на София, акцията продължи и в районната администрация на „ Младост”, където от спецпрокуратурата ревизираха документи.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР