Преди минути Jeep представи най-новия модел в своята гама –

...
Преди минути Jeep представи най-новия модел в своята гама –
Коментари Харесай

Jeep Avenger EV е първият електрически модел на марката в Европа

Преди минути Jeep показа най-новия модел в своята гама – компактният SUV Avenger. Това е първият електрически модел на марката който ще дойде в Европа и е един от първите модели на американците издигнат на новата платформа STLA на Stellantis. Макар от Jeep да демонстрираха кросоувъра, част от характерностите му към момента се пазят в загадка и ще бъдат разкрити изцяло по време на ревюто в Париж през октомври.
`Jeep

Въпреки че е позициониран като градски автомобил, а не като офроуд всъдеход, Avenger дава обещание “ впечатляващ ” луфт и ъгли на нанагорнище, дружно с 400 километра пробег за шофиране. От Jeepказват, че най-малкият им SUV ще достави съвременен интериор, с всички технологии, които купувачите чакат, и доста място за пасажерите и товари.
`Jeep

Според данни на Autocar, Avenger ще се предлага с 4х4 и задно задвижване според дали клиентите ще предпочетат един или два електромотора с мощ от надлежно 95 конски сили или 190 конски сили. Все още не са ясни цените на модела, само че първите поръчки ще се одобряват от 17 октомври, когато започва и ревюто в Париж.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР