Преди минути БЛИЦ оповести, че сдружение ПФК Ботев, което е

...
Преди минути БЛИЦ оповести, че сдружение ПФК Ботев, което е
Коментари Харесай

Георги Самуилов потвърди бомбата на БЛИЦ и обяви: Мога да си тръгна още утре, ако феновете осигурят 3 500 000 лева!

Преди минути БЛИЦ оповести, че съдружие ПФК Ботев, което е миноритарен акционер, съди ПФК Ботев АД.

Поредният скандал идва, откакто представител на притежателя Георги Самуилов не е дал своя вот в Съвета на шефовете на клуба да бъде признат човек от Сдружението. Става въпрос за известния в Пловдив оценител на недвижими парцели Борис Гиздаков, за който са дали своят вот 35 индивида. В съвета обаче остава Васил Наумов, който също е представител на сдружението и почитателите. Въпросното съвещание се е провело на 10 януари, когато Самуилов не участва на него и е изпратил собствен прокурист в лицето на юрист. Според хора от Сдружението този човек не е извършил записаното в устава. А точно – в Съвета на шефовете да членува и представител на Сдружението. Точно заради тази причина се стига и до правосъден иск против ПФК Ботев. Но в действителност има техен представител и той е Васил Наумов.

"Всичко, което сте написали е правилно! Мога да си потегли още на следващия ден, в случай че Гиздаков продължава да упорства да влиза в управителното тяло на "Ботев ". Няма по какъв начин да се съглася с сходно нещо.

Нека, в случай че въпросното лице и почитателите съумеят да обезпечат 3 500 000 лв. да поемат управлението на клуба. В противоположен случай да седнат на задните си елементи и да не се занимават с неща, от които не схващат ", съобщи пред БЛИЦ Георги Самуилов.

Благодетелят на "Ботев " не скри възмущението си от опитите на дребна група почитатели на "канарчетата ", които се пробват да подкопаят напъните му да възкреси един от най-обичаните клубове в България.

Ивайло КРАЧУНОВ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР