Преди минути банкерът в изгнание Цветан Василев, който и към

...
Преди минути банкерът в изгнание Цветан Василев, който и към
Коментари Харесай

Банкерът Цветан Василев направи шокиращи разкрития в телевизионния ефир!

Преди минути банкерът в заточение Цветан Василев, който и все още се намира в Сърбия (Белград), даде просторно изявление за предаването ''Честно казано с Люба Кулезич'' по ТВ Евроком. Разговорът сред водещата на предаването Люба Кулезич и Цветан Василев бе сбъднат посредством видео връзка София-Белград.

Ето какво сподели главният обвинен по делото ''КТБ'', започвайки от скорошната си декларация до обществеността, в която разкри още детайлности към банкрута на КТБ и проучва хода на делото ''КТБ'' дотук:

''Този ексцентричен ход ми бе подсказан от моите юристи. На процедура стандарт на противозаконен метод има най-много на прокуратурата, която има главно обвързване да ме разпита. Самият Специализиран съд взе решение през февруари да създадат разпит, който до ден сегашен не е осъществен. Затова взехме решение, че е добре в резюме да опишем моите визии за досегашния ход на процеса, както, несъмнено и за характера на обвиняването. В тази декларация аз акцентирах на няколко неща. Първото е ролята на институциите във фалирането на банката. Прокуратурата има съществена роля във банкрута на банката. Първият стадий против офанзивата на банката, където господин Цацаров имаше съществена роля посредством предизвикването на суматоха. Също и се да убедят Българска народна банка и държавното управление, че банката не би трябвало да бъде спасявана и не би трябвало да и бъде помагано. Г-н Цацаров се оправи с първия стадий.''
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР