Преди минути 18-годишният Георги, премазал три деца на тротоара, влезе

...
Преди минути 18-годишният Георги, премазал три деца на тротоара, влезе
Коментари Харесай

Младият джигит Георги влезе в съда с наведена глава, а разследващите се заканиха...

Преди минути 18-годишният Георги, премазал три деца на тротоара, влезе в съда в Петрич, където стартира делото за гледане на мярката му за неотклонение задържане под стража. Младежът наведе главата си при типа на струпалите се публицисти и застана на скамейката, с цел да изслуша обвиняването и решението на съда.

Часове след тежкия случай в Петрич полицията стартира незабавно следствие на школата дала книжката на 18-годишния водач, премазал деца на ул. " Цар Борис " в Петрич. Установени са нарушавания, следствието продължава.



Точно преди 2 месеца Георги се е сдобил със свидетелството са за провоуправление. Полицията в Петрич събра за всички нужни доказателства за покачване на обвиняване против 18- годишния Георги Попстоянов, цялата документи е импортирана в прокуратурата и въз основа на всички доказателства е повдигнато обвиняване против водача. Той е задържан неотложно, а прокуратурата удължи престоя му зад решетките с още 72 часа, написа struma.com.

Иззети са камерите на общинска администрация, проследени са всички дейности на водача. По отношение на това правил ли е Дрифтове показанията са спорни. Експертите считат,че с автомобила, който Георги е управлявал " Опел " не е допустимо да се вършат дрифтове, защото е с предно предаване. Подобни осъществявания стават с коли със задно предаване. Няма следи поради мокрото време. Все отново е открито от специалистите, че е правил някакви опити за дрифт.

Опитите да се заиграва с нещастието,чрез внушения, че полицията ще потули случая са тенденциозни,престъпно безотговорни и лъжливи. Някой яхва тази покруса за лични низки цели, споделят служители на реда.

Бащата на младежа е уволнен дисциплинарно от системата преди 20 години. Никакво въздействие няма сега Пламен Попстоянов в редиците на Министерство на вътрешните работи, споделят работещи по случая. Днес близки на децата се събраха пред общината на митинг...! Те обявиха подозренията си, че служителите на реда няма да си свършат работата по случая,ще го потулят. Крайно безумни внушения на фона на тази страшна покруса! Близките желаеха среща с кмета, с цел да споделят паниките си.

От полицията са безапелационни, че няма нещо, което да не е направено по случая. Виновният водач ще бъде осъден с цялата суровост на закона.

Видео от влизането на 18-годишния Георги в съда може да видите ТУК .

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР