Преди месец съпругът и аз решихме да ремонтираме дневната. Дълго

...
Преди месец съпругът и аз решихме да ремонтираме дневната. Дълго
Коментари Харесай

Как да използваме ламинат за декорация на стени

Преди месец брачният партньор и аз взехме решение да ремонтираме дневната. Дълго мислихме за стените, а по-късно купихме няколко квадратни метра ламинат и поставихме не на пода, а на стените. Резултатът впечатли освен всички наши родственици, само че и моята другарка, която към този момент 15 години работи като проектант.

Необичайното потребление на настилки в дизайна става все по-популярно през днешния ден. Едно от тях е потреблението на ламинат за стенни облицовки в разнообразни пространства. Цялата процедура изисква много елементарна подготвителна работа, а резултатът от резултата от смяната ще задоволи даже най-закорените скептици!

Декорация на ламинат

Днес подготвихме за вас забавно решение, какъв брой бързо и механически не е мъчно да обновите интериора на вашия апартамент. 14 необикновени варианти!

1. За декорацията на стените можете да употребявате същия ламинат като за пода. Но можете да изберете ламинат с дребна дебелина и по-нисък клас на износоустойчивост.

 

2. Ламинат благоприятства с многообразие от модели и текстури, които имитират дърво, паркет, камък или други материали. Лесно е да се грижи за него и той резервира първичния си тип за дълго време.

3. За да създадете акцент в интериора, както на фотографията, можете да обшиете част от стената и тавана с дъската, както и да добавите осветяване към дизайна.

4. Преди да си купите ламинат, специалистите поучават да се дефинира методът на неговото инсталиране. Ако желаете да обличате дребна стая, тогава методът за лепене е по-подходящ. Тя ви разрешава да запазите площта на помещението.

Ако в просторна стая можете да монтирате дървена рамка, по-добре е да изберете този способ на закрепване. По-лесно е да се инсталират и закрепят крепко на стената.

5. За такава украса на стена не се нуждаят от специфични грижи – единствено мокро разчистване с гъба или забрадка.

6. 

7. Ламинатът в текстурата е сходен на естественото дърво, което придава на финала избран сексапил. В допълнение, това е екологично чист артикул, тъй че е доста подобаващ за феновете на естествени материали. Поради този материалът може да се употребява за довеждане докрай на спалнята, детската стая или дневната.

8. Благодарение на специфичната технология на произвеждане, ламинатът съвършено резервира топлината в жилището и има звукоизолиращи качества. Той понижава количеството на входящия звук и потиска множеството от изходящите.

Декорация на ламинирани стени

9. Цветовете на ламината могат да бъдат разграничени на студени и топли групи, а при корекция е належащо да се придържате към един цвят.

Можете да изберете цвета, който да подхожда на тона на мебелите и стените, а можете да извършите контрастираща стена в интериора, като и двата разновидността са подобаващи според от дизайна. Трябва да обърнете внимание и на яркостта на ламината, която се дефинира от сливането на цветовете, или контраста в една група оттенъци. Цвят може да се избере под вратата или цвета на пода.

10. И моята другарка към този момент въплъти такива хрумвания. Следващия уикенд ще отида с мъжа ми да я посетим, с цел да забележим резултата.

11. За вярното инсталиране на подобен финиш би трябвало деликатно да подготвите основата. Ако можете да постигнете плоска повърхнина, почистете я от прахуляк. За неравни плоскости крепежните детайли са направени на специфична рамка, която ще направи финалната визия вярна и гладка.

12. Ламиниран паркет в спалнята

13. С помощта на ламинат, можете да зонирате просторна стая, създавайки акцент върху стената.

Вертикална ламинирана стенна украса

14. Екологичност и гонене на естествени претекстове – най-новата наклонност в дизайна на пространствата. Нищо не е обвързвано със свежа гора, пристан наоколо до брега, къща в селото. Ето за какво ламинатът, имитиращ естествения цвят на дървото, заслужава особено внимание.

Декорирането на стените с ламинат е автентично, извънредно и като предписание добра стъпка. Такава декорация освен ще трансформира всяка стая, само че и ще се открои от цялостния дизайн, както и ще остане в центъра на вниманието на жителите на къщата и гостите.

Споделете тази забавна селекция с приятелите си в обществените мрежи!

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР